Vásárlási információk

Segítségre, információra van szükséged?

Kérjük nézd meg az alábbi kategóriákat, ha nem találsz választ a kérdésedre, hívj minket vagy küldj üzenetet és kollégáink segíteni fognak. Elérhetőségeinket megtalálod az oldal alján. Kérdéseidre a lehető leggyorsabban megpróbálunk választ adni!

Kérdések és válaszok

J.PRESS vevőszolgálat, válaszok a gyakran ismételt kérdésekre a rendelésekkel, szállítással, termék visszaküldésével és a https://jpressplaza.hu/ fehérnemű web áruház használatával kapcsolatban.

J.PRESS mérettáblázatok

A J.PRESS fehérnemű és zokni mérettáblázatok termékek méreteivel kapcsolatos információkat a termék oldalakon találod a "Mérettáblázat fülön". Kérjük vrendelés előtt tájékozódj a helyes méret megállapításához. Természetesen ha vásárlás után derül ki hogy számodra mégse megfelelő akiválasztot termék akkor lehetőséged van a cserére is.

Ha változott az alkatod méréssel ellenőrizd a helyes méretválasztást.

Kezelési útmutató

A J.PRESS termékek használati utasítása esetében is az általános ruházati és textil termékekre vonatkozó szabvány jelöléseket alkalmazzuk. A használati utasítások szimbólumai mindig megtalálhatók az adott termék csomagolásán és/vagy a bevartt címkéken.

Szállítás

A szállítási információkról részletesen itt olvashatsz: https://jpressplaza.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek-haltszerz.html#szallitas

Irányelvek, dokumentumok

Amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni webáruházunknak, figyelmesen olvasd el a J.PRESS - POMPASIA Kft. - Általános Szerződési Feltételeit és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve.

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy megvédjük adataidat, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy megfelelő módon, biztonságosan kezeljük felhasználóink adatait. Tudnivalók az Adatvédelmi irányelveinkről.

Márkaboltjaink

J.Press fehérnemű és zokni vásárlóinkat nem csak WebShop-unkban, de különleges vásárlási élményt nyújtó 21. századi high-tech szaküzlettel, egyedi design elemekkel és színvonalas kiszolgálással várjuk fehérnemű márkaüzleteinkben.

Nézz be hozzánk a legközelebbi márkaboltunkba és válogass legújabb fehérnemű és zokni kollekciónkból.